logo

Συνέδρια & Συναντήσεις

Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, αίθουσες συνεδριάσεων και χώροι συναντήσεων

Οργάνωση Συνεδρίων στη Μάνη Λακωνίας

Η Μάνη Λακωνίας και συγκεκριμένα το Οίτυλο στην Πελοπόννησο, αποτελούν ιδανική τοποθεσία για την οργάνωση πετυχημένων συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων, λόγω τόσο της υπέροχης τοποθεσίας και του αναζωογονητικού φυσικού περιβάλλοντος, όσο και των παροχών που προσφέρουν.

Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα (και πολύ σύντομα 2.5 μόλις ώρες με το νέο αυτοκινητόδρομο), και 74χλμ από τη Σπάρτη και την Καλαμάτα αντίστοιχα, το πολυτελές ξενοδοχείο Porto Vitilo σας καλεί να μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο.

Ένα διαφορετικό Συνεδριακό κέντρο

Μέσα στη φύση, πάνω στη θάλασσα, με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο και το φαράγγι του Οιτύλου, το Porto Vitilo προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική στο σύνηθες στείρο συνεδριακό κέντρο.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός στις αίθουσες και οι πολλαπλές παροχές του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό του Porto Vitilo, δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για ήσυχη, ανεμπόδιστη εργασία, σε ένα περιβάλλον που θα γοητεύσει και σίγουρα θα εμπνεύσει τους συνεργάτες και τους καλεσμένους σας.

Συνέδρια & Συναντήσεις

Αίθουσες για Συνέδρια στην Πελοπόννησο

Το ξενοδοχείο Porto Vitilo έχει 2 αίθουσες με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δυνατότητα για σύνδεση στο internet και ευέλικτη διαρρύθμιση για ομιλίες, συνέδρια, συναντήσεις, εργαστήρια…

Για την οργάνωση συνεδρίων ή επαγγελματικών συναντήσεων, η πρώτη αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει από 70 άτομα (σε σχολική διάταξη) έως 110 άτομα (σε θεατρική διάταξη).

Η δεύτερη αίθουσα, με την πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και την πολυτελή country-chic αισθητική της, μπορεί να φιλοξενήσει έως 35 άτομα.

Μετά από συνεννόηση, θα χαρούμε να επιμεληθούμε για εσάς φροντισμένα και ευχάριστα coffee breaks, ελαφριά γεύματα και σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και επίσημα συνεδριακά γεύματα και δείπνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο